Spring naar hoofd-inhoud

Welkom op onze website

Kijk ook voor actuele foto's en nieuwsflitsen op: https://m.facebook.com/BredeschooltVogelnest/

 *Lees onze informatie en geniet van de foto's! 

Zo krijgt u een indruk van brede school 't Vogelnest, waar zo'n 40 kinderen van 4 tot 12 jaar les krijgen. Bij onze brede school hoort ook peuterspeelzaal 't Hobbelpaardje.

De school staat onder het bestuur van scholengroep Perspecto. 

Op 't Vogelnest leren kinderen, leerkrachten en ouders van én met elkaar. Als leerkrachten creëren we een sfeer waarin kinderen maximale kansen krijgen om hun eigen talenten te ontwikkelen.

Wij zijn een kleine school met aandacht voor ieder kind 

Met 3 waarden: Respect, Zelfbewustzijn, Verantwoordelijkheid.

 

Opleidingsschool Zuidwest

Wij zijn partner in Opleidingsschool Zuidwest; een partnerschap tussen pabo-HZ, mbo-Scalda en het primair en (voortgezet) speciaal onderwijs.

Samen leiden we toekomstig onderwijsprofessionals op voor het onderwijs van de toekomst.

Ons motto is: samenwerken, verbinden en co-creëren!

Coronavirus nieuws

Wil je meer weten over het virus zelf of hoe je met het virus omgaat? Raadpleeg dan altijd de informatie van het RIVM en houd de website van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport in de gaten. Het RIVM adviseert scholen contact te houden met de regionale GGD. Zij kunnen daar terecht met vragen en voor adviezen naar aanleiding van de situatie in de eigen regio.

Vragen over het coronavirus? De Rijksoverheid heeft een speciaal telefoonnummer: 0800-1351, bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur.