Skip to main content

Nieuws

12-10-2019

De e-waste race!


We zijn helaas tweede geworden. Maar zijn erg trots op het feit dat we 3534 items hebben opgehaald! We willen dan ook alle kinderen, ouders, dorpsbewoners en belangstellenden bedanken die ons hebben geholpen dit resultaat te behalen. Ook voor de juffen was het een drukke tijd van invoeren, controleren, aanpakken, vervoeren en enthousiasmeren......We kregen vrijdagmorgen dan ook taart (voor gr. 6/7/8) van de organisatie vanwege onze tweede plaats! Juf Ingeborg trakteerde ons na het zwemmen in de Vogel op een zakje chips.

Na de vakantie volgt nog een kleine beloning voor alle leerlingen van 't Vogelnest in de vorm van een speelgoedje. De ouderraad wil hieraan meebetalen.


Nogmaals super bedankt!

Hieronder het bericht van de winnaar:

OBS 't Geuzennest VAN HARTE GEFELICITEERD!

Jullie hebben gewonnen met een super resultaat van maar liefst 5415 ingezamelde apparaten en een score van 3868! Gefeliciteerd!

 

DANK AAN JULLIE ALLEMAAL!!
Er maar één school de winnaar zijn! Desalniettemin zijn jullie allemaal onze helden en hebben jullie allemaal een ongelofelijke inspanning geleverd. We willen jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken voor jullie fantastische bijdrage in de afgelopen weken! Ik heb geweldige verhalen gehoord van enthousiaste leerlingen, ouders en docenten. We hebben enorm mooie resultaten geboekt met zijn allen. Jullie hebben samen maar liefst 26,306 apparaten ingezameld! TOPPERTJES!

We willen jullie er graag nog een keer aan herinneren dat jullie hiermee een fantastische bijdrage hebben geleverd aan het milieu. Samen hebben we veel waardevolle materialen terug de kringloop in gebracht en voorkomen dat ze in ontwikkelingslanden en in het milieu terecht komen. De spullen die jullie hebben ingezameld kunnen nu op een veilige en goede manier gerecycled worden. Vanuit ons dan ook honderd maal dank voor jullie goede inzet.


< Aanleerspel